Menu

YRITYS

Kurikan Hyväkone Oy:n tarina alkoi vuonna 1993, jolloin Yrjö, Ismo ja Vesa-Matti Keskimäki perustivat yrityksen maatalousyritysten sivuelinkeinoksi. Vuonna 2007 Yrjö ja Tuomo tekivät sukupolvenvaihdoksen ja nykyiset omistajat ovat Vesa-Matti, Tuomo ja Ismo Keskimäki.

Aluksi Hyväkoneen toimitilat sijaitsivat omassa pihapiirissä. Toiminnan kehittämisen ja laajenemisen yksi edellytys on ollut toimivan tehdaskiinteistön löytyminen, ja vuonna 2009 Hyväkone muutti uusiin toimitiloihin. Tilat sijaitsevat Ikarin teollisuusalueella noin kahden kilometrin päässä Kurikan keskustasta. Sinne on helppo tulla joka ilmansuunnasta, sillä se on vilkkaan kolmostien äärellä valtateiden risteyksen tuntumassa.

Camion on Kurikan Hyväkoneen omien tuotteiden tuotemerkki, joita on valmistettu jo vuodesta 2003 alkaen. Tuotteet valmistetaan Kurikassa, Hyväkoneen omassa tuotannossa. Aikaisemmin tuotannosta vastasi Hyväkoneen tytäryhtiö Kurikan Hykoteam Oy, mutta vuodesta 2023 alkaen Hyväkone ja Hykoteam ovat toimineet yhtenä yrityksenä. Tuotanto säilyy kuitenkin edelleen Kurikassa, samojen osaajien toimesta.

Tuotanto lähti käyntiin omien tarpeiden ja käyttökokemuksien innoittamana. Ensimmäisenä aloitettiin valmistamaan etukuormaajien työlaitteitta, perävaunujen teliakseleita sekä paalivaunuja. Aluksi tuotteet olivat suunnattu maatalouskäyttöön. Nykyään laadukas Camion-tuoteperhe kattaa myös kiinteistöhuollon, viherrakentamisen ja urakoinnin tarpeet, ja tukee Giant-pienkuormainten tehokasta käyttöä. Esimerkkituotteita ovat mm. siipilumikauha, kauhaharja, takalana ja järeät maansiirtoperävaunut.

Jatkuvaa tuotekehitystä ja -suunnittelua tehdään 3D-ohjelman avulla. Tuotteiden suunnittelussa otamme huomioon Suomen vaativat olosuhteet, asiakkaiden käyttökokemukset ja tarpeet. Lisäksi panostamme asiantuntevaan huoltoon ja meiltä saat myös varaosat.

Laadukkaat materiaalit, vankka suomalainen ammattitaito ja omien tuotteiden testaukset takaavat optimaalisen kestävyyden ja käyttömukavuuden. Camion-työlaitteille annamme kahden vuoden takuun!

Päätoimipaikkamme sijaitsee luonnollisesti Kurikassa ja myyntipisteitä löytyy ympäri Suomen (katso koko myyntitiimimme). Kaupankäyntimme lähtökohtana on asiakaslähtöisyys ja tahdomme tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ammattikäyttöön. Paljon kiitosta saanut huoltoverkostomme kattaa koko Suomen.

Panostamalla kotimaisuuteen tuet suomalaista työtä!

Camion-tuotteemme sai Avainlippu-merkin vuonna 2020

Kurikan Hyväkone Oy kuuluu Suomen vahvimpiin! 2007-2023
Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa.

 

 

Web
Asiakastieto vahvimmat 2023
KL-Menestyjät-Sinetti-2021-FI-RGB-50mm