Menu

YRITYS

Camion-tuotemerkki on syntynyt Kurikan Hyväkone Oy:n tytäryhtiön Kurikan Hykoteam Oy:n valmistamien tuotteiden tuotemerkiksi. Ensimmäiset Camion -tuotteet tehtiin vuonna 2003 omissa tuotantotiloissa Hykoteam Oy:ssä Kurikassa. Etukuormaajan työlaitteet, perävaunujen teliakselistot sekä paalivaunut olivat ensimmäisinä tuotannossa. Tuotteet syntyivät omien tarpeiden ja käyttökokemuksien perusteella. Aluksi tuotteet oli suunnattu maatalouskäyttöön. Nykyään laadukas Camion-tuoteperhe kattaa myös kiinteistöhuollon, viherrakentamisen ja urakoinnin tarpeet ja tukee myös Giant -pienkuormainten tehokasta käyttöä. Esimerkkituotteita ovat mm. siipilumikauha, kauhaharja, takalana ja järeät maansiirtoperävaunut.

Tuotekehittelyä ja -suunnittelua tehdään 3D-ohjelman avulla. Tuotteita suunniteltaessa otamme huomioon Suomen vaativat olosuhteet, asiakkaiden käyttäjäkokemukset ja tarpeet.

Kurikan Hyväkone Oy:n tarina alkoi vuonna 1993, jolloin Yrjö, Ismo ja Vesa-Matti Keskimäki perustivat yrityksen aikanaan maatalousyritysten sivuelinkeinoksi. Alussa toimitilat sijaitsivat omassa pihapiirissä. Toiminnan kehittämisen ja laajentamisen yksi edellytys on ollut toimivan tehdaskiinteistön löytyminen. Vuonna 2007 Yrjö ja Tuomo tekivät sukupolvenvaihdoksen. Nykyiset omistajat ovat Vesa-Matti, Tuomo ja Ismo Keskimäki. Vuoden 2009 aikana Hyväkone ja Hykoteam muuttivat Kurikassa uusiin tiloihin. Tilat sijaitsevat Ikarin teollisuusalueella noin kahden kilometrin päässä Kurikan keskustasta. Sinne on helppo tulla joka ilmansuunnasta, sillä se on vilkkaan kolmostien äärellä valtateiden risteyksen tuntumassa.

Hyväkone ja Hykoteam toimivat omina yrityksinään vuoteen 2014 asti. Nykyään Hykoteam Oy kuuluu Hyväkone Oy:n konserniin, jonka omistavat Vesa-Matti, Ismo ja Tuomo Keskimäki. Hyväkone -konserni työllistää tällä hetkellä 16 henkilöä.

Päätoimipaikka, hallinto ja myynti sijaitsee luonnollisesti Kurikassa. Jälleenmyyjämme kattavat koko Suomen (katso koko myyntitiimimme). Kaupankäyntimme lähtökohta on aina ollut asiakaslähtöisyys. Asiakkaillemme haluamme tarjota laadukkaita tuotteitamme ammattikäyttöön. Olemme lisänneet huoltoverkostoamme ympäri Suomen.

Laadukkaat materiaalit, vankka suomalainen ammattitaito ja omien tuotteiden testaukset takaavat optimaalisen kestävyyden ja käyttömukavuuden. Camion -työlaitteille annamme kahden vuoden takuun!

Panostamalla kotimaisuuteen tuet suomalaista työtä!

Camion-tuotteemme sai Avainlippu-merkin vuonna 2020

Kurikan Hyväkone Oy kuuluu Suomen vahvimpiin! 2007-2023
Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa.

 

 

Web
Asiakastieto vahvimmat 2023
KL-Menestyjät-Sinetti-2021-FI-RGB-50mm